Are Pooping cu un hemoroid rănit?

Sfaturile din acest post ar trebui să vă ghideze pentru o ușurare imediată și, în mod ideal, spre excursii nedureroase la toaletă în viitor.

Teama de o excursie dureroasă la toaletă nu este distractivă. Cu toate acestea, o roată scârțâită devine grăsimea și, deoarece aproximativ jumătate dintre toți oamenii se vor ocupa de hemoroizii cu mâncărime sau arsuri la un moment dat în viața lor, există de fapt o mulțime de cercetări care au fost făcute pentru a trata hemoroizii problematici. Acum, ai să beneficieze de asta!

Deci, dacă aveți întrebări despre cum să faceți caca cu un hemoroid, știți că au fost întrebați de multe ori înainte. Ca proctolog, am petrecut mai mult de 30 de ani răspunzând la aceste întrebări și la alte întrebări arzătoare (figurativ și literal) de la pacienții mei.

Sfaturile din acest post ar trebui să vă ghideze pentru o ușurare imediată și, în mod ideal, spre excursii nedureroase la toaletă în viitor.

Are Pooping cu un hemoroid rănit?
Durere în fund în timp ce mergi la baie? Este posibil să aveți o erupție hemoroidală. În timp ce durerea fizică vă poate preocupa, puteți lua confort în faptul că hemoroizii simptomatici sunt incredibil de obișnuiți și că există câteva modalități destul de simple de a le trata.

Hemoroizii cu probleme sunt vasele de sânge care au devenit iritate. Odată ce acestea sunt iritate și continuați să le provocați în timpul mișcărilor intestinale, ele devin din ce în ce mai mult o problemă.

Toată lumea are hemoroizi externi ; ei sunt o parte normală a anatomiei umane. Nu toată lumea are hemoroizi simptomatici sau cu probleme, care provoacă durere, mâncărime sau arsură. Hemoroizii interni sunt în interiorul cavității anale, iar hemoroizii externi sunt pe suprafața pielii. Ambele sunt pur și simplu vase de sânge.


Hemoroizii se irita uneori prin dieta ta. Consumul prea mult dintr-un aliment picant, de exemplu, nu este suficient de fibre sau deshidratare. De asemenea, pot fi iritați de stres, care cauzează probleme gastro-intestinale și mișcări intestinale neregulate. A nu face suficient exercițiu, a face exerciții care pun prea multă presiune pe spate sau a sta prea mult timp poate fi, de asemenea, cauze, împreună cu obezitatea.

757 Views